luni, 1 iulie 2013

IMPINGACIOSII .... AUTOBUZ ( PARTEA 1 )



Astăzi vom vorbi despre un întreg colectiv, întrucât nimic nu ne caracterizază mai bine decât spiritul de turmă, tendinţa din născare de a-i urma pe ceilalţi. Ştiţi cum e şi cu spiritul ăsta de turmă? El e bun aşa, ca idee, dar folosit aşa cum trebuie, adică să-i urmăm pe cei mai buni ca noi, cum s-ar zice să mergem cu turma la deal, nu la vale.
Cine nu-i cunoaşte pe împingăcioşi, să fim serioşi?!? Urci scara, te împing cu coatele, cu genunchii, cu nasul, cu ochii, cu tot ce au la îndemână, numai să se apropie de tine, să te bruscheze, să-ţi simtă cutele pielii şi asprimea hainelor. Dacă îţi vin din faţă, păzea!! Dacă nu te dai, poţi mătura cu genele pe jos în timp ce speli podeaua cu sângele din nas. Nu contează că mai sunt cinci minute până vine autobuzul , ei aleargă, dau din mâini şi vor cu tot dinadinsul să pară foarte ocupaţi, deci foarte importanţi.
Ei sunt oile care se aşează în faţa uşii când vine mununatul mijloc de transport in comun , să nu cumva să intrii inaintea lor. Şi aşteaptă deschiderea uşilor cu mare nerăbdare, vânând momentul în care să te izbească frenetic, cu forţă, cu determinare, căci ei au dreptul de a intra primii . Îmi amintesc şi acum o fază povestită de o fostă colegă, când a dat de un asemenea specimen şi i-a spus: “Mai întai  se iese şi apoi se intră”, la care împingăciosul răspunde: “Ehehe… Nu întotdeauna domnişoară” şi-i face cu ochiul în modul ăla libidinos… Cine nu i-a întâlnit până acum, felicitări… Atenţie, urcati in autobuz cat mai repede , nici nu stiti ce pierdeti !!!!!!!!!! pana data viitoare ... si o melodioara pentru voi ........Nu e el castigatorul X-Factoru-lui , dar imi place tare ........pa pa

4 comentarii:

 1. A , cum sa nu-i stim .Dar sa stii ca sunt peste tot . La intrare in magazine , in fata reducerilor la mici si electrocasnice si daca la astea tot mai inteleg , la intrare in spital , ingesuiala , nu mai inteleg ???!!!????!!! Dar imi place cum i-ai denumit .

  RăspundețiȘtergere
 2. Vaiii , nu-i sufar , daca mai e si unu dala care pute . Vine acum caldura si ma omoara , atat caldura cat si impingaciosii. Dabia astept si celelalte parti . Cu multa nerabdare.

  RăspundețiȘtergere
 3. Autobuz , metrou , alimentara , biserica peste tot aceeasi poveste < ROMANISM> .

  RăspundețiȘtergere
 4. Vai , nici nu stii cat de mult ii urasc pe astia care se grabesc tot timpul , de parca ii asteapta ceva bun . . . Eu unul niciodata nu ma grabesc , poate decat spre un OZN .

  RăspundețiȘtergere