joi, 4 iulie 2013

AUTORETARZII PARTEA a-2-a“Da Andrei, ţi-am spus, am banii în cont, numai că nu mi-a trimis  ăla marfa. Daaa, cashflow-ul e la cote înalte, facem profit băi tată, băi. Dacă n-ar fi toţi jeguri ca Ghiţă, afacerile ar merge altfel, frate! DAAA, DAAA, facem înţelegerea, CINE E MAI TARE CA NOI, HĂ? FA TU COMBINAŢIILE TALE ŞI VA FI BINE, DOAR AFACERILE SUNT AFACERI, TRE’ SĂ FACEM SĂ FIE BINE. PĂI, NU?”
Caps-ul nu e pus degeaba, afaceristul de autobuz  nu îşi poartă în tihnă discuţiile, ci în gura mare, pentru ca toată clasa muncitoare de lache sclavi la patron să audă ce potenţial are, ce bani învârte şi cum călătoria asta are loc doar pentru că şi-a bulit Masseratti-ul zilele trecute în timp ce o vrăjea pe Megan Fox.
Afaceristul bazat se plimbă în întreg metroul cu telefonul de ultimă modă la ureche, având grijă ca orice sărac, boschetar, fomist care îl priveşte cu atenţie cade pe spate de admiraţie, ba chiar mai are puţin şi îi face o statuie pe care nici ciorile nu îndrăznesc să se c**e.
Geanta cu laptopul e nelipsită, la fel şi pantofii linşi de nevasta care-şi ia bătaie seară de seară, trebuind să-i mulţumească pentru privilegiul de a fi atinsă de aşa un geniu în business. Spor la afaceri şi vouă până la postarea viitoare  şi…aa, da: Atenţie, se închid uşile!


6 comentarii:

 1. Da de unde stii tu ca si bate sotia acasa. Si in plus ce tu nu vorbesti în autobuz dak suna telefonul?

  RăspundețiȘtergere
 2. Vorbeste ma , ca orice om raspunde la telefon daca poate dar depinde si cum vorbesti, ce spui și cat de tare ai volumul vocal , ca nu toata lumea e interesata de povesti de viata.

  RăspundețiȘtergere
 3. De unde stii tu ca si bate nevasta acasa. Si ce tu nu raspunzi la telefon?

  RăspundețiȘtergere
 4. Pai raspunde ma , dar depinde si ce volum vocal are si cum vorbeste si ce vorbeste . E logic! Si poate ca nevasta nu si-o bate dar nici prea bine nu o duce .

  RăspundețiȘtergere
 5. Si tu de unde stii ma ca o duce rau ? esti medium?

  RăspundețiȘtergere
 6. Sunt sigur ca mam dreptate . Alaturi de unul dintre cei mai tarani dintre tarani nu ai cum sa fii fericita.

  RăspundețiȘtergere